Kriterier for at få sine børn i nødpasning

23. marts 2020 COVID-19

I Sønderborg Kommune følger vi lovgivningen og de centrale myndigheders udmeldinger om nødpasning i skoler og dagtilbud.

Intentionen er at undgå smittespredning af virus, og der har i den første uge været stor opbakning hertil – meget få børn/elever har benyttet nødpasning, skriver Erling Andresen, børne- og skolechef, samt Connie Buch, dagtilbuds- og læringschef, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagtilbud og skoler har en skærpet opmærksomhed i forhold til børn i udsatte positioner for at sikre disse børns/elevers trivsel.

Såfremt forældre ikke har mulighed for at finde anden pasning, er man velkommen til at kontakte lederen af dagtilbuddet/skolen.

Kriterierier for tilbud om nødpasning:

0‐ til 9‐årige børn, hvis forældre varetager samfundskritiske funktioner som ansatte i for eksempel ældre‐ og sundhedssektoren, sociale tilbud, sikring af infrastruktur, politi eller transport‐ og forsyningsvirksomheder. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.

0‐ til 9‐årige børn, hvis forældre er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.

Børn og unge, der har særlige sociale, pædagogiske eller behandlingsmæssige behov, herunder begrundet i forhold i hjemmet.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk