Kriterier for at få sine børn i nødpasning

23. marts 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

I Sønderborg Kommune følger vi lovgivningen og de centrale myndigheders udmeldinger om nødpasning i skoler og dagtilbud.

Intentionen er at undgå smittespredning af virus, og der har i den første uge været stor opbakning hertil – meget få børn/elever har benyttet nødpasning, skriver Erling Andresen, børne- og skolechef, samt Connie Buch, dagtilbuds- og læringschef, i en pressemeddelelse.

Dagtilbud og skoler har en skærpet opmærksomhed i forhold til børn i udsatte positioner for at sikre disse børns/elevers trivsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Såfremt forældre ikke har mulighed for at finde anden pasning, er man velkommen til at kontakte lederen af dagtilbuddet/skolen.

Kriterierier for tilbud om nødpasning:

0‐ til 9‐årige børn, hvis forældre varetager samfundskritiske funktioner som ansatte i for eksempel ældre‐ og sundhedssektoren, sociale tilbud, sikring af infrastruktur, politi eller transport‐ og forsyningsvirksomheder. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.

0‐ til 9‐årige børn, hvis forældre er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn og unge, der har særlige sociale, pædagogiske eller behandlingsmæssige behov, herunder begrundet i forhold i hjemmet.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

 

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...