Kronprinsens fødselsdag markeres i Nybøl – Gelerts Gård inviterer til gå- og løbetur

18. maj 2018 Samfund

Kronprins Frederik fylder 50 år den 26. maj og i den forbindelse er der i hele ugen op til en række aktiviteter – bl.a. løbsarrangementet Royal Run den 21. maj, hvor både Kronprinsen og Kronprinsessen deltager.

Som en lokal markering af fødselsdagen har Gelerts Gård – center for erhvervet senhjerneskade – inviteret alle borgere i Nybøl og omegn til en gå- eller løbetur onsdag den 23. maj. En tur der bidrager med fællesskab.

Kronprins Frederiks fødselsdag markeres i Nybøl. Foto: Ole Kæhler

Der er start på Gelerts Gård kl. 18, og der sluttes af samme sted med frugt, kage, vand og kaffe, når alle har enten gået 1,6 km eller løbet 5 km.

Det er gratis at være med, og der kræves ikke tilmelding. Man kan bare møde op.

Byrådsmedlem Preben Storm, der også er formand for Social- og Seniorudvalget, åbner arrangementet på onsdag kl. 18.

”Det er et rigtig fint initiativ, Gelerts Gård har taget her, og jeg håber, nyblingerne vil bakke op i stor stil, så det både bliver en festlig royal markering og et skulderklap til fællesskabet. Om man vil løbe eller gå er ikke så vigtigt, og der bliver ikke taget tid – for det er ikke nogen konkurrence. Kun hygge og fællesskab tæller, og så er en gå- og løbetur jo altid godt for både krop og sjæl”, siger udvalgsformanden i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...