Kronprinsens fødselsdag markeres i Nybøl – Gelerts Gård inviterer til gå- og løbetur

18. maj 2018 Samfund

Kronprins Frederik fylder 50 år den 26. maj og i den forbindelse er der i hele ugen op til en række aktiviteter – bl.a. løbsarrangementet Royal Run den 21. maj, hvor både Kronprinsen og Kronprinsessen deltager.

Som en lokal markering af fødselsdagen har Gelerts Gård – center for erhvervet senhjerneskade – inviteret alle borgere i Nybøl og omegn til en gå- eller løbetur onsdag den 23. maj. En tur der bidrager med fællesskab.

Kronprins Frederiks fødselsdag markeres i Nybøl. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er start på Gelerts Gård kl. 18, og der sluttes af samme sted med frugt, kage, vand og kaffe, når alle har enten gået 1,6 km eller løbet 5 km.

Det er gratis at være med, og der kræves ikke tilmelding. Man kan bare møde op.

Byrådsmedlem Preben Storm, der også er formand for Social- og Seniorudvalget, åbner arrangementet på onsdag kl. 18.

”Det er et rigtig fint initiativ, Gelerts Gård har taget her, og jeg håber, nyblingerne vil bakke op i stor stil, så det både bliver en festlig royal markering og et skulderklap til fællesskabet. Om man vil løbe eller gå er ikke så vigtigt, og der bliver ikke taget tid – for det er ikke nogen konkurrence. Kun hygge og fællesskab tæller, og så er en gå- og løbetur jo altid godt for både krop og sjæl”, siger udvalgsformanden i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...