Krydstogtskibet har kastet anker

7. oktober 2018 Erhverv

Søndag formiddag blev de første krydstogtskibsturister nogensinde i Sønderborg sejlet i land fra skibet, der lå for anker ved indsejlingen til Vemmingbund.

Ved havenen i Sønderborg stod de historiske landsoldater, Ringriderfestens heroledere, veteranbiler og så en masse sønderborgensere.

Hele vejen op til bymidte faldbød kræmmere deres varer – og selvom det er søndag er butikkerne åbne og der er underholdning på Rådhustorvet.

Sejles ind i redningsbåde

Vanddybden i Alssund gør, at krydstogtskibet ikke kan lægge til kaj og derfor sejles passagererne ind i redningsbåde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er sikker på, at langt de fleste nok skal komme i land”, siger Karsten Schøn, der er direktør i SeaDane Travel og manden bag krydstogtet til Sønderborg. Det næste krydstogt er planlagt til at komme næste sommer.

“Jeg synes, at begivenheden her er stor og næste gang kommer der et skib, som er dobbelt så stort”, siger Karsten Schøn til SønderborgNYT.

Hvor meget eller lidt krydstogtturisterne handler, bliver vi klogere på hen over dagen. Men heldigvis vrimler det med sønderborgensere i byen, så der er lagt op til, at alle får en alletiders søndag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...