Kultur i Syd er klar med Nephew i Skansen

28. september 2013 Kultur

Broager Sparekasse Skansen er blandt de otte steder Nephew lander på deres stort anlagte ”Hjertestarter Arena Tour”. Og det bliver stort med et setup, der vel ikke er set større for et dansk band på en indendørs tour. Alt vil være klar, når publikum lukkes indenfor den 1o. oktober.

Nephew er et af tidens mest populære danske rockbands, godt hjulpet på vej af sidste års succes-album og ikke mindst titelnummeret ”Hjertestarter”.

Sønderjyderne kan se frem til et særdeles motiveret band, som allerede har høj puls, når tourbussen standser ved foden af Dybbøl Banke, sammen med:

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden koncerten skal tonsvis af udstyr placeres i helt bestemt rækkefølge.

Inden koncerten skal tonsvis af udstyr placeres i helt bestemt rækkefølge.

– 7 stk. 40 fods trailers/sættevogne med tonsvis af udstyr

Artiklen fortsætter under annoncen

– 3 busser, heraf 1 nightliner/sovebus

– 4 Audi A-6

– 68 crew medlemmer

Kultur i Syd, som arrangerer koncerten, er godt tilfreds med at det lykkedes, at få koncerten i stand. Nephew er kendt vidt og bredt for deres stærke koncerter. Sidste år var de hovednavn i den mest besøgte Grøn Koncert nogen sinde, og ”Hjertestarter Arena Tour 2013” er den største indendørs turne, noget dansk band har arrangeret.

WhoMadeWho er med som support band på Hjertestarter touren, så publikum bliver varmet godt op inden Nephew går på scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Billetsalget foregår både via billetnet.dk og billetlugen.dk.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...