Kultur i Syd er klar med Nephew i Skansen

28. september 2013 Kultur

Broager Sparekasse Skansen er blandt de otte steder Nephew lander på deres stort anlagte ”Hjertestarter Arena Tour”. Og det bliver stort med et setup, der vel ikke er set større for et dansk band på en indendørs tour. Alt vil være klar, når publikum lukkes indenfor den 1o. oktober.

Nephew er et af tidens mest populære danske rockbands, godt hjulpet på vej af sidste års succes-album og ikke mindst titelnummeret ”Hjertestarter”.

Sønderjyderne kan se frem til et særdeles motiveret band, som allerede har høj puls, når tourbussen standser ved foden af Dybbøl Banke, sammen med:

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden koncerten skal tonsvis af udstyr placeres i helt bestemt rækkefølge.

Inden koncerten skal tonsvis af udstyr placeres i helt bestemt rækkefølge.

– 7 stk. 40 fods trailers/sættevogne med tonsvis af udstyr

Artiklen fortsætter under annoncen

– 3 busser, heraf 1 nightliner/sovebus

– 4 Audi A-6

– 68 crew medlemmer

Kultur i Syd, som arrangerer koncerten, er godt tilfreds med at det lykkedes, at få koncerten i stand. Nephew er kendt vidt og bredt for deres stærke koncerter. Sidste år var de hovednavn i den mest besøgte Grøn Koncert nogen sinde, og ”Hjertestarter Arena Tour 2013” er den største indendørs turne, noget dansk band har arrangeret.

WhoMadeWho er med som support band på Hjertestarter touren, så publikum bliver varmet godt op inden Nephew går på scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Billetsalget foregår både via billetnet.dk og billetlugen.dk.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...