Kultur i Syd; Her er gaven til de musikglade

19. november 2013 Kultur

Kultur i Syds partoutkort til næste års koncerter i Mølleparken har endnu engang fået et kraftigt løft.

Partoutkortet indeholder i 2014 ikke mindre end 6 koncertaftener med populære danske sangere og bands. De dækker spektret fra trubadurens bløde rock til den mere kontante stil, som matcher programmets navn: ”Rock i Mølleparken”.kultur

Artiklen fortsætter under annoncen

Partoutkortet omfatter navne som D-A-D, Marie Key, Mads Langer, Magtens Korridorer, Michael Falch, Nik & Jay, Burhan G med flere. I alt 13 populære navne fra den danske musikscene.

Vi lægger ud med en meget fordelagtig pris, som varer indtil jul, hvorefter prisen for et partoutkort stiger i flere trin. Startprisen er 695 kr.

Afhængig af hvor mange partoutkort der bliver solgt i løbet af vinteren og foråret, vil det blive muligt at købe billetter til de enkelte koncerter til priser fra 200 til 300 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil denne mulighed eventuelt opstår, er det kun muligt at erhverve et partoutkort.

Billetsalget foregår via billetnet.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...