Kultur i Syd; Her er gaven til de musikglade

19. november 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kultur i Syds partoutkort til næste års koncerter i Mølleparken har endnu engang fået et kraftigt løft.

Partoutkortet indeholder i 2014 ikke mindre end 6 koncertaftener med populære danske sangere og bands. De dækker spektret fra trubadurens bløde rock til den mere kontante stil, som matcher programmets navn: ”Rock i Mølleparken”.kultur

Artiklen fortsætter under annoncen

Partoutkortet omfatter navne som D-A-D, Marie Key, Mads Langer, Magtens Korridorer, Michael Falch, Nik & Jay, Burhan G med flere. I alt 13 populære navne fra den danske musikscene.

Vi lægger ud med en meget fordelagtig pris, som varer indtil jul, hvorefter prisen for et partoutkort stiger i flere trin. Startprisen er 695 kr.

Afhængig af hvor mange partoutkort der bliver solgt i løbet af vinteren og foråret, vil det blive muligt at købe billetter til de enkelte koncerter til priser fra 200 til 300 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil denne mulighed eventuelt opstår, er det kun muligt at erhverve et partoutkort.

Billetsalget foregår via billetnet.dk

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...