Kultur i Syd; Her er gaven til de musikglade

19. november 2013 Kultur

Kultur i Syds partoutkort til næste års koncerter i Mølleparken har endnu engang fået et kraftigt løft.

Partoutkortet indeholder i 2014 ikke mindre end 6 koncertaftener med populære danske sangere og bands. De dækker spektret fra trubadurens bløde rock til den mere kontante stil, som matcher programmets navn: ”Rock i Mølleparken”.kultur

Artiklen fortsætter under annoncen

Partoutkortet omfatter navne som D-A-D, Marie Key, Mads Langer, Magtens Korridorer, Michael Falch, Nik & Jay, Burhan G med flere. I alt 13 populære navne fra den danske musikscene.

Vi lægger ud med en meget fordelagtig pris, som varer indtil jul, hvorefter prisen for et partoutkort stiger i flere trin. Startprisen er 695 kr.

Afhængig af hvor mange partoutkort der bliver solgt i løbet af vinteren og foråret, vil det blive muligt at købe billetter til de enkelte koncerter til priser fra 200 til 300 kr.

Indtil denne mulighed eventuelt opstår, er det kun muligt at erhverve et partoutkort.

Billetsalget foregår via billetnet.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...