Kultur i Syd: Ligegyldigt om Bon Jovi-koncert giver underskud

10. juni 2019 Kultur

Med 25.000 solgte billetter til koncerten med Bon Jovi er Kultur i Syd mere end halvvejs mod udsolgt til koncerten på Slagmarken, hvor der er plads til 35.000 mennesker. Men sælges der ikke mange flere billetter, ender det med et underskud.

“Det er ligegyldigt. Det vigtigste er, at folk får en god koncert. Vi skal nok finde ud af at håndtere det underskud. Det er der en plan for, og vi kendte godt risikoen ved det her”, siger Jes Johansen fra Kultur i Syd til TV SYD.

“Vi prøver det af for at se, om det holder. Det kan godt ske, at vi bagefter siger det har været alt for bøvlet eller at det har været fantastisk, og at vi skal gøre det mange gange igen. Det evaluerer vi bagefter”, siger Jes Johansen

Artiklen fortsætter under annoncen

Han vil ikke sætte tal på underskuddets størrelse med 25.000 solgte billetter.

Sønderborg Kommune har udstedt en underskudsgaranti på op til tre millioner kroner til koncerter på Kær Vestermark med flere end 20.000 publikummer. Den første million dækker arrangøren selv, mens kommunen tager sig af den næste.

Derefter deler de to parter et eventuelt underskud mellem to og seks millioner kroner.

Overstiger underskuddet 6 millioner kroner, så er det Kutur i Syd, der betaler resten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Budgettet for koncerten er ifølge Jes Johansen på 30 millioner kroner.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...