Kultur i Syd: Ligegyldigt om Bon Jovi-koncert giver underskud

10. juni 2019 Kultur

Med 25.000 solgte billetter til koncerten med Bon Jovi er Kultur i Syd mere end halvvejs mod udsolgt til koncerten på Slagmarken, hvor der er plads til 35.000 mennesker. Men sælges der ikke mange flere billetter, ender det med et underskud.

“Det er ligegyldigt. Det vigtigste er, at folk får en god koncert. Vi skal nok finde ud af at håndtere det underskud. Det er der en plan for, og vi kendte godt risikoen ved det her”, siger Jes Johansen fra Kultur i Syd til TV SYD.

“Vi prøver det af for at se, om det holder. Det kan godt ske, at vi bagefter siger det har været alt for bøvlet eller at det har været fantastisk, og at vi skal gøre det mange gange igen. Det evaluerer vi bagefter”, siger Jes Johansen

Han vil ikke sætte tal på underskuddets størrelse med 25.000 solgte billetter.

Sønderborg Kommune har udstedt en underskudsgaranti på op til tre millioner kroner til koncerter på Kær Vestermark med flere end 20.000 publikummer. Den første million dækker arrangøren selv, mens kommunen tager sig af den næste.

Derefter deler de to parter et eventuelt underskud mellem to og seks millioner kroner.

Overstiger underskuddet 6 millioner kroner, så er det Kutur i Syd, der betaler resten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Budgettet for koncerten er ifølge Jes Johansen på 30 millioner kroner.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...