Kultur i Syd: Lis Sørensen synger i Alsion

3. november 2013 Kultur

Der er kun få billetter tilbage til torsdagens Kultur i Syd-koncert med Lis Sørensen. Skal du være med fra kl. 20, så er det om at få købt på billetnet.dk.

Lis Sørensen, konservatorieuddannelse og et tæt samarbejde med Sebastian gav i tiden herefter Lis Sørensen mulighed for at udvikle sig, så hun i 1983 kunne gøre sit første solo album Himmelen Ned på Jorden til en solid succes og en klassiker inden for dansk pop.Lis_270

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem sine næsten 40 år i musikbranchen har Lis Sørensen konstant formået at forny sig og lokke nye generationer til. Hendes flirt med både country og sydamerikanske rytmer høres i et nummer som Tæt På Ækvator, mens samarbejdet med Sebastian kommer frem i numre som Verden Er I Farver, Vågen I Drømmeland, Indtil Dig Igen og Stille Før Storm.

Lis Sørensens er fortsat en produktiv sangskriver og udgav i 2010 sit nyeste album med titlen For Kærlighedens Skyld. Det giver stof til fornyelse og overraskelser ved hendes koncerter, men det er stadig de store hits, der giver stemningen det afgørende løft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den store erfaring fra turneer og festivals gør, at Lis Sørensen kender sit publikum særdeles godt. Det smitter af på koncerterne, som præges af en varm stemning og et gensidigt nærvær med en særlig nerve og intensitet, som går lige i hjertet på alle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...