Kultur i Syd søger penge til Tour de Syd

30. oktober 2021 Kultur

Når medlemmerne af Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme mødes på torsdag, skal de blandt andet beslutte, om kommunen skal give 150.000 kroner til Kultur i Syds motionscykelløb, Tour de Syd.

Til arrangementet forventes 5.000 deltagere.

Tour de Syd finder sted den 29. maj 2022 og arrangeres som optakt til Tour de France. Deltagerne får mulighed for at vælge mellem fem distancer, der følger den officielle tour-rute og slutter i Sønderborg ved Mølleparken, hvor der arrangeres en cykelfest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Motionisterne vil få mulighed for at udfordre sig selv, undervejs er der depoter med forplejning, mekaniker og mellemtider og oplevelsen af Tour de France-etapen i Sønderborg vil få en ny dimension, når motionisterne – forud for dagen med de professionelle tur-ryttere – har prøvet strabadserne på egen krop.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...