Kulturforeningen KulturHub er nedlagt

12. oktober 2019 Kultur

Kulturforeningen KulturHub Sønderborg findes ikke mere.

Forleden besluttede de tilstedeværende på den anden ekstraordinære generalforsamling enstemmigt at nedlægge foreninger, fordi det ikke var lykkedes at finde borgere, der villegå ind i bestyrelsen, skriver den tidligere formand, Steen Bille, til SønderborgNYT.

Formanden og sekretæren er flyttet fra Sønderborg, så der manglede to personer i bestyrelsen for at gøre den arbejdsdygtig.

Lukningen sker efter et års liv og efter en række forskelligartede initiativer – lige fra pop up-hilsener på ophængte kort, velbesøgte vandreture med fortællinger, forfattersamtaler, workshop i mundtlig fortælling, samarbejde med biblioteket i Sønderborg og samarbejde med Kulturlandsbyen6300 i Gråsten og Gråsten Landbrugsskole om en højskoledag den kommende 27. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Må hverdagskultur med kvalitet fortsat blomstre i Sønderborg kommune, lyder det fra den tidligere formand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debat: Ved at fokusere på de unges interessser vil vi få flere i arbejde eller uddannelse

17. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Jan Prokopek Jensen, Socialdemokratiet, skriver: Alle unge mellem 18 og 29 år i job eller uddannelse. Det er vores socialdemokratiske ambition i Sønderborg Kommune. Vi er på vej, i løbet af det seneste halve år er yderligere 200 kommet i arbejde eller uddannelse; men der er stadig for mange, der mangler et job eller […]

Læs mere...