Kulturnatten: Als Gokart Klub gi’r den gas

16. august 2022 Sport
Pressefoto: Henrik Frandsen
Pressefoto: Henrik Frandsen

Als Gokart Klub fra Asserballe kommer til Kulturnatten for at gøre reklame for klubben, gokartsporten og det, der i daglig tale kaldes Kartprojekt, som er en måde at hverve nye gokartkørere til klubben på.

Med i teltet, som stilles op på pladsen ud for Promenadens Is, vil et af klubbens unge talenter, ni-årige Lucas Juncher, fra Team Lucas Racing, også være at finde med sin gokart. Lucas Juncher deltager bl.a i løbsserien, Kart Cup Jylland, og med én afdeling tilbage af mesterskabet ligger han på en 7. plads i den samlede stilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Lucas Juncher startede med at køre som seks-årig og han har talent, som vi så arbejder videre med”, siger Ulrik Juncher, som også er medlem af Gokart-klubben og far til Lucas.

”Vi tager flere af vores racer gokarts med til Kulturnatten, så der er noget at se for alle – uanset om de er 5 år eller 100”, siger Ulrik Juncher til SønderborgNYT. Ud over at man kan kigge på de hurtige gokarts, så kan man også få alt at vide om, hvordan man kommer i gang, hvordan det er at køre gokart og hvordan det er at være med i Als Gokart Klub.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...