Kulturnatten: Deltag i natløbet – som løber eller som hjælper

11. august 2022 Sønderborg

Den årlige kulturnat i Sønderborg kulminerer om aftenen med Natløbet, hvor op til 2000 deltagere løber og går en tur gennem Sønderborgs gader med start og mål ved Havnekontoret.

Ruten er cirka 5,5 kilometer lang så alle kan være med, og man vælger selv, om man vil gå eller løbe turen. Der er præmier til hurtigste kvinder og mænd i hver aldersklasse, skriver DGI Sønderjylland.

Onlinetilmeldingen er åben helt ind til en halv time før løbet starter. Tilmelding sker via Sportstiming.

Artiklen fortsætter under annoncen

Løbet byder på alt lige fra de hurtigste løbere, der klarer ruten på under 20 minutter til de mere fantasifulde deltagere, som sørger for at give publikum en god oplevelse med spændende og kreative udklædninger.

Vil man ikke deltage, men i stedet vil hjælpe til, ved løbet, må man rigtig gerne kontakte Vidar Motion på Vidarmotion.dk. Man kan både hjælpe til som enkeltperson eller som gruppe/forening. Grupper og foreninger honoreres.

Løbet arrangeres af Vidar Motion og DGI Sønderjylland i samarbejde med Kulturnatten.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...