Kulturnatten: HitFabrikken spiller på Rådhustorvet

21. august 2019 Kultur

HitFabrikken går på scenen på Rådhustorvet til Kulturnatten fra 18.30-19.30 og igen fra 20.15 til ca. 21.30.

Nostalgien kan hurtigt indfinde sig, når HitFabrikken tager publikum tilbage til de gode gamle ’80ere og ’90ere, og leverer hits fra bl.a. Gnags, Phil Collins, Sanne Salomonsen, The Buggles, Thomas Helmig, Chesney Hawkes, Midnight Oil, Level 42 og mange flere., skriver HitFabrikken i en pressemeddelelse.

Orkestret svinger også forbi de store filmklassikere fra perioden som f.eks. Back to the future, Cocktail, Footloose, Ghostbusters og Beverly Hills Cop, så der vil med garanti være et par stykker af titelmelodierne man kan synge med på.

Artiklen fortsætter under annoncen

HitFabrikken består af fem lokale og aldeles erfarne musikere, som har fundet hinanden i kærligheden til musikken fra perioden hvor f.eks Walkman’en, rejecocktailen og skulderpuderne gjorde sit indtog i mange hjem.
HitFabrikken er:

Rógvi Sigurdson – Guitar og vokal
Kåre Hermansen – Guitar og vokal
Dan Grau – Bas og vokal
Allan Rasmussen – Trommer og vokal
Steffen Staugaard – Synth/Piano

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...