Kulturnatten: Musikoplevelse i Sct. Marie Kirke

22. august 2019 Kultur

Under Kulturnatten synger Motetkoret smukke sommerlige korsatser fra det nationalromantiske repertoire af bl.a. Carl Nielsen og Svend S. Schulz.

Kom indenfor i Sct. Marie Kirke klokken 19:50 og lyt og syng med på Underlige aftenlufte, Nu lyser løv i lunde og Du danske sommer jeg elsker dig.

En musikalsk rejse 

Dørene åbnes til en musikalsk rejse med Morten Ladehoff kl. 20.30 – og rejsen begynder klokken 21 og slutter klokken 22:15

En af Danmarks største og mest originale improvisatorer, Morten Ladehoff, tager os med ind i sit musikalske univers på Kulturnatten.

Over temaerne Big Bang, Syndefaldet og Notre Dame improviserer Morten Ladehoff frit på Sct. Marie Kirkes store orgel, og der vil med garanti komme overraskelser undervejs, skriver Sct. Marie Kirke.

Man kan følge Morten Ladehoffs musiceren på storskærm nede i kirkerummet, så kom ind forbi og få en helt usædvanlig oplevelse.

Hver tematiske improvisation varer 25 minutter og det er muligt at spadsere en runde i byen og komme tilbage til en ny runde med Morten Ladehoffs fantastiske tonesprog.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...