Kulturnatten: Musikoplevelse i Sct. Marie Kirke

22. august 2019 Kultur

Under Kulturnatten synger Motetkoret smukke sommerlige korsatser fra det nationalromantiske repertoire af bl.a. Carl Nielsen og Svend S. Schulz.

Kom indenfor i Sct. Marie Kirke klokken 19:50 og lyt og syng med på Underlige aftenlufte, Nu lyser løv i lunde og Du danske sommer jeg elsker dig.

En musikalsk rejse 

Dørene åbnes til en musikalsk rejse med Morten Ladehoff kl. 20.30 – og rejsen begynder klokken 21 og slutter klokken 22:15

En af Danmarks største og mest originale improvisatorer, Morten Ladehoff, tager os med ind i sit musikalske univers på Kulturnatten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Over temaerne Big Bang, Syndefaldet og Notre Dame improviserer Morten Ladehoff frit på Sct. Marie Kirkes store orgel, og der vil med garanti komme overraskelser undervejs, skriver Sct. Marie Kirke.

Man kan følge Morten Ladehoffs musiceren på storskærm nede i kirkerummet, så kom ind forbi og få en helt usædvanlig oplevelse.

Hver tematiske improvisation varer 25 minutter og det er muligt at spadsere en runde i byen og komme tilbage til en ny runde med Morten Ladehoffs fantastiske tonesprog.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Valgmøde med emner der er relevante for unge mennesker

26. oktober 2021 KV21

Samrådet Alssund, som er paraplyorganisation for de 17 lokale uniformerede ungdomsforeninger – spejder og FDF – arrangerer et valgmøde for alle unge om at være ung i Sønderborg Kommune. Mødet holdes torsdag fra klokken 19 hos FDF på Marina Allé i Sønderborg Valgmødet byder på et lidt utraditionelt set up. Efter en kort præsentation af […]

Læs mere...