Kultursalen forventer alt udsolgt til koncert med Anders Blichfeldt

14. oktober 2020 Kultur
Anders Blichfeldt. Pressefoto
Anders Blichfeldt. Pressefoto

Anders Blichfeldt kommer til Kultursalen i Augustenborghallerne med sit nyeste show ‘Blichfeldt Solo’.

Det sker fredag den 22. januar.

I sit nye show tager Anders Blichfeldt os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange, vi kender fra tiden med Big Fat Snake, soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band og fortolkningerne fra TV-udsendelserne Toppen af i Poppen 2019 og 2020.

Anders Blichfeldt fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af

Artiklen fortsætter under annoncen

dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen. Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennemmusikalsk. Han er alene på scenen med sine instrumenter og elektronik og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender.

“Vi er stolte af at kunne præsentere Anders Blichfeldt i Kultursalen”, siger Poul Andersen der er musikansvarlig i idrætsforeningens Kulturafdeling.

Myndighedernes corona-restriktioner overholder vi ved at have to koncerter med. I hvert show er Anders Blichfeldt på scenen i 75 minutter uden pause.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Til hver koncert har vi plads 150 gæster. Anders Blichfeldt er populær, og derfor tror jeg dig hurtigt bliver udsolgt. Mange vil måske benytte en billet som en ekstra julegave”, siger Poul Andersen i en pressemeddelelse.

Billetter til Kulturafdelingens første arrangement i 2021 kan købes på idrætsforeningens hjemmeside hvor det også er muligt at se læse mere om arrangementet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...