Kultursalen: Herlig irsk folkemusik i Augustenborg

5. oktober 2013 Kultur

Brødrene Rasmus, Alexander, Lukas og Jacob har i det sidste halve årti skabt sig et markant navn på den danske folkemusik-scene som Almost Irish. Den 1. november klokken 20 kan du opleve dem i Kultursalen i Augustenborg.

De har efterhånden spillet landet tyndt og gør sig desuden bemærket i det nordtyske med afstikkere til det østlige Irland og har med stor succes gæstet mange af landets folkfestivaler, musikklubber og mindre spillesteder.

Almost Irish kommer til Augustenborg.

Almost Irish kommer til Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gruppen er på den måde blevet et eftertragtet navn i folkemusiksammenhænge og fanger deres publikum med sjæl, varme og en sprudlende energi.

En aften med Almost Irish byder på irske og skotske sange om dyb kærlighed, lystige drikkeviser, sange om konger, krig og fædreland, fængslende historier, sange fra havet og heftig instrumentalmusik flettet sammen af fire unge markante folkemusikere.

Almost Irish har haft æren af at spille opvarmning til selveste Dubliners.

Billet og flere info her:

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...