Kultursalen: Herlig irsk folkemusik i Augustenborg

5. oktober 2013 Kultur

Brødrene Rasmus, Alexander, Lukas og Jacob har i det sidste halve årti skabt sig et markant navn på den danske folkemusik-scene som Almost Irish. Den 1. november klokken 20 kan du opleve dem i Kultursalen i Augustenborg.

De har efterhånden spillet landet tyndt og gør sig desuden bemærket i det nordtyske med afstikkere til det østlige Irland og har med stor succes gæstet mange af landets folkfestivaler, musikklubber og mindre spillesteder.

Almost Irish kommer til Augustenborg.

Almost Irish kommer til Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gruppen er på den måde blevet et eftertragtet navn i folkemusiksammenhænge og fanger deres publikum med sjæl, varme og en sprudlende energi.

En aften med Almost Irish byder på irske og skotske sange om dyb kærlighed, lystige drikkeviser, sange om konger, krig og fædreland, fængslende historier, sange fra havet og heftig instrumentalmusik flettet sammen af fire unge markante folkemusikere.

Almost Irish har haft æren af at spille opvarmning til selveste Dubliners.

Billet og flere info her:

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...