Kultursalen: Kom til en aften med Four Jacks og John Mogensen sange

21. februar 2020 Kultur

James Rasmussen var en ”Jack” – og der er derfor lagt op til en aften med god musik og små anekdoter, når han med sin trio går på scenen i Kultursalen i Augustenborg lørdag den 18. april og gir’ den gas med Four Jacks og John Mogensen sange.

Det skriver kulturholdet fra Midtals Idrætsforening.

Det er flere end 20 år siden, James Rasmussen startede med at underholde med Four Jacks og John Mogensen sange.  James Rasmussen var en fjerdedel af den hæderkronede sangkvartet, Four Jacks, hvor også John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi deltog.  James Rasmussen afløste Otto Brandenburg i 1958.

Artiklen fortsætter under annoncen

James Rasmussen Trio vil underholde med de største radio-hits fra dengang og undervejs fortælle anekdoter fra sin tid i legendariske Four Jacks. Her bliver altså mulighed for et genhør med Mandalay, Tom Dooley, Chaio Chaio Bambina, og Åh Marie A`ve`hjem te`dig.

James Rasmussen Trio består af James Rasmussen vokal og guitar, Søren Engel, bas og vokal, samt Jimmi Koldenborg, trommer og vokal. Søren Engel er kendt fra  Delta Cross Blues Band, og Jimmi Koldenborg er kendt fra Fede Finn og Funnyboys.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten finder sted lørdag den 18. april kl. 20 i Kultursalen i Augustenborghallerne og arrangeret i samarbejde med Midtals Idræts Forenings kulturafdeling.

Billetter á 110 kr. kan købes HER på LINKET

Eventuel resterende billetter sælges ved indgangen, der åbnes kl. 19.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk