Kun få billetter til pigekorets julekoncerter

25. oktober 2019 Kultur

Sønderjysk Pigekor og Drengekor er i fuld gang med juleforberedelserne. I prøvesalene øves der på højtryk på julesangene, og i depotet er korets blå nederdele skubbet til side til fordel for lange rækker af luciakjoler, nissedragte og kulisser.

“Vi øver på højtryk, så vi kan præsentere et flot juleshow ved vores store Så’ det jul-koncerter i Alsion den 14 og 15 december”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Vi lover både julelys, sne og nisser, men man skal skynde sig at købe billet. Størstedelen er allerede solgt”, fortsætter hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden tilbagevendende aktivitet i koret er salg af skrabejulekalendere.

“Vi håber, at alle vil tage godt imod vores sangere, når de går rundt og sælger julekalendere”, siger dirigenten.

“Overskuddet går til blandt andet vedligeholdelse af korets mange uniformer og til sociale aktiviteter, så vi, ud over at synge på højt niveau, også kan give sangerne nogle gode sociale oplevelser. Forudsætningen for at kunne synge godt er, det er at vi har det godt sammen”, siger dirigenten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du finder en billet til Så’ det jul HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...