Kun få billetter tilbage til julefrokost i SFS-hallen – skynd dig at købe dine

28. oktober 2021 Kultur

Hvis du og dine venner, kolleger eller naboer vil med til et brag af en julefrokost i SFS-hallen den 27. november, så er der stadig et begrænset antal billetter.

Rigtigt mange har sikret sig en plads til den store julefrokost-weekend i SFS-Hallen den 26. og 27. november, hvor der diskes op med stor julebuffet og TipTop Partyband. Fredag den 26. november er der allerede fuldt hus, men du kan stadig nå at købe billetter til lørdagens julefrokost.

Som altid er det Byggefonden, der står bag de populære julefrokoster og billetsalget går strygende. Du kan reservere en plads for kun 269 kroner, som dækker entré, stor julebuffet fra Holbøl Landbohjem samt musik og underholdning leveret af TipTop Partyband.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dørene åbnes begge aftener klokken 19 og musikken spiller frem til klokken 01:30.

Billetter kan til julefrokosten lørdag den 27. november kan reserveres på telefon 30 89 15 49 eller ved at sende en mail til gubbertsen@dyb-net.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...