Kun få billetter tilbage til SMUKs Nytårskoncert

8. januar 2020 Kultur

Publikum får fornøjelsen af både Amin Jensen og Julie Berthelsen når Hjemmeværnet og Lions arrangerer Nytårskoncert 2020 – 24. januar i Koncertsalen Alsion.

“Billetsalget er fantastisk og lige nu er der kun omkring 35 pladser tilbage”, siger J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet til SønderborgNYT.

God stemning, fantastiske toner, et veloplagt orkester og unikke solister. Omtrent sådan vil de fleste, der har oplevet Slesvigske Musikkorps Nytårskoncert, beskrive begivenheden. Nytårskoncerten 2020 bliver ingen undtagelse. Det lover orkesterchef i Slesvigske Musikkorps Rasmus Frandsen og afslører, at årets solister bliver ingen ringere end Amin Jensen og Julie Berthelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kombinationen af Amin Jensen og Julie Berthelsen bliver helt fantastisk; to store stemmer og to store personligheder, der altid har et glimt i øjet og lyst til at give publikum en god oplevelse”, siger han og fortsætter:

“Jeg er overbevidst om, at SMUK Nytårskoncert 2020 bliver alt det, som publikum elsker ved koncerterne. Det vil sige en koncert, hvor salen i det ene øjeblik kan være tavs, og næsten højtidelig, og i næste øjeblik genlyde af latter”, siger Rasmus Frandsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan købe en af de få billetter HER på LINKET

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...