Kun ganske få billetter til Ulf Pilgaards besøg i Brecklings Bogcafé

14. oktober 2020 Kultur

Der venter en herlig oplevelse for dem, der allerede har billet til Ulf Pilgaards besøg i Brecklings Bogcafé lørdag og søndag – og værten, Allan Breckling, fortæller, at der er plads til lidt flere, der gerne vil møde den snart 80-årige skuespiller lørdag eller søndag.

“Det er muligt at købe billet ved indgangen til Sønderborg Teater både lørdag og søndag fra klokken 14:30, altså en halv time før Ulf Pilgaard sætter sig til rette på scenen”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT. Han tilføjer, at man også kan ringe på telefon 5240 6616 og bestille en plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Igennem længere tid har Hotel Sønderborg Strand været rammen omkring Brecklings Bogcafé.

“Men jeg er så heldig, at Sønderborg Kommune har lånt mig Sønderborg Teater i weekenden, så vi kan gennemføre bogcafeen og overholde alle de anbefalinger, der er for arrangementer”, siger Allan Breckling, som er glad for, at kunne sige, at gæsterne kan være trygge.

Bogcafeen har en lille trop hjælpere, der guider publikum på plads.

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...