Kunder i Alssund Forsikring og GF får glæde af overskuddet

8. december 2017 Erhverv

De sønderjyske kunder i Alssund Forsikring og GF Forsikring får en lavere regning på forsikringerne i 2018, fordi 2017 har været et godt skadeår i den kundeejede virksomhed.

Sønderjyder, som er forsikret hos GF Forsikring, kan se frem til en ekstra julegave i år. Prisen på kundernes forsikringer i 2018 bliver nemlig lavere, fordi det kundeejede selskab har millionoverskud. Mere end 145 millioner kroner skal nu deles med kunderne landet over.

Artiklen fortsætter under annoncen

GF Forsikring er vi ejet af kunderne, og det kan mærkes hos den enkelte, når GF har et godt år med få skader. Det betyder konkret, at vi i år har flere penge at dele med sønderjyderne, og derfor bliver den samlede regning for kundernes forsikringer i 2018 tilsvarende mindre, siger Svend Erik Danielsen, formand for GF Grænsen, i en pressemeddelelse.

Gevinst ved at løfte i flok

”Årsagen til overskuddet er, at vores kunder har udvist en fornuftig adfærd i 2017, og det er der bestemt grund til at være stolt over på vores kunders vegne. Det spiller også ind, at vejret har været mildere end sædvanligt”.

Overskudsdelingen udbetales i form af lavere forsikringspræmier i det efterfølgende år. Men Svend Erik Danielsen understreger, at et stort overskud ikke er et mål i sig selv.

”Overskudsdelingen i GF Grænsen er sønderjydernes sikkerhed for, at de hos os til hver en tid betaler den rigtige pris for deres forsikringer”, siger Svend Erik Danielsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk