Kunder i Alssund Forsikring og GF får glæde af overskuddet

8. december 2017 Erhverv

De sønderjyske kunder i Alssund Forsikring og GF Forsikring får en lavere regning på forsikringerne i 2018, fordi 2017 har været et godt skadeår i den kundeejede virksomhed.

Sønderjyder, som er forsikret hos GF Forsikring, kan se frem til en ekstra julegave i år. Prisen på kundernes forsikringer i 2018 bliver nemlig lavere, fordi det kundeejede selskab har millionoverskud. Mere end 145 millioner kroner skal nu deles med kunderne landet over.

GF Forsikring er vi ejet af kunderne, og det kan mærkes hos den enkelte, når GF har et godt år med få skader. Det betyder konkret, at vi i år har flere penge at dele med sønderjyderne, og derfor bliver den samlede regning for kundernes forsikringer i 2018 tilsvarende mindre, siger Svend Erik Danielsen, formand for GF Grænsen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gevinst ved at løfte i flok

”Årsagen til overskuddet er, at vores kunder har udvist en fornuftig adfærd i 2017, og det er der bestemt grund til at være stolt over på vores kunders vegne. Det spiller også ind, at vejret har været mildere end sædvanligt”.

Overskudsdelingen udbetales i form af lavere forsikringspræmier i det efterfølgende år. Men Svend Erik Danielsen understreger, at et stort overskud ikke er et mål i sig selv.

”Overskudsdelingen i GF Grænsen er sønderjydernes sikkerhed for, at de hos os til hver en tid betaler den rigtige pris for deres forsikringer”, siger Svend Erik Danielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...