Kunstmaler Amanda Gravesen kopierer sine billeder til plakater

21. oktober 2020 Erhverv
Et af Amanda Gravesens værker
Et af Amanda Gravesens værker

Amanda Gravesen fra Sønderborg maler billeder i acryl og hun vil rigtigt gerne have, at andre ser – og gerne køber – dem. Lige nu lægger hun dem op på sin hjemmeside, men det er ikke helt det samme som at udstille, siger hun.

“Når man går ind i et lokale med malerier, så får man stemningen med. Det gør man jo ikke på en hjemmeside”, siger Amanda Gravesen til SønderborgNYT.

Amanda Gravesens malerier har hver deres unikke design og varierer i struktur, mønster og farver.

Nogle af malerierne er blevet trykt som plakater og findes derfor både i en original malet version og i en printet kopi.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så kan folk jo købe en plakat og sætte den i en ramme”, siger Amanda Gravesen.

Føler det er det rigtige

“Jeg fik en idé om at jeg skulle male og derfor købte jeg pensler, acrylmaling og lærred, så jeg kunne komme i gang. Og det føles som det helt rigtige”, siger hun.

“Når jeg arbejder med noget, så skal jeg have følelsen af, at det er rigtigt for mig”, siger Amanda Gravesen, der gennem flere år har været selvstændig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...