Kunstmaler Amanda Gravesen kopierer sine billeder til plakater

21. oktober 2020 Erhverv
Et af Amanda Gravesens værker
Et af Amanda Gravesens værker

Amanda Gravesen fra Sønderborg maler billeder i acryl og hun vil rigtigt gerne have, at andre ser – og gerne køber – dem. Lige nu lægger hun dem op på sin hjemmeside, men det er ikke helt det samme som at udstille, siger hun.

“Når man går ind i et lokale med malerier, så får man stemningen med. Det gør man jo ikke på en hjemmeside”, siger Amanda Gravesen til SønderborgNYT.

Amanda Gravesens malerier har hver deres unikke design og varierer i struktur, mønster og farver.

Nogle af malerierne er blevet trykt som plakater og findes derfor både i en original malet version og i en printet kopi.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så kan folk jo købe en plakat og sætte den i en ramme”, siger Amanda Gravesen.

Føler det er det rigtige

“Jeg fik en idé om at jeg skulle male og derfor købte jeg pensler, acrylmaling og lærred, så jeg kunne komme i gang. Og det føles som det helt rigtige”, siger hun.

“Når jeg arbejder med noget, så skal jeg have følelsen af, at det er rigtigt for mig”, siger Amanda Gravesen, der gennem flere år har været selvstændig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...