KunstPunkt genåbner med ny udstilling

25. april 2021 Kultur
Lars Tholander. Pressefoto
Lars Tholander. Pressefoto

I dag, søndag, genåbner KunstPunkt med udstillingen Krukkerne, som har undertitlen Ovn2 Petersen Tegl.

Undertitlen er  OVN 2 Petersen tegl og det er Lars Tholander, der i corona tiden har udforsket, ja man kan næsten sige, har forelsket sig i arbejdet med ler, skriver KunstPumkt i en pressemddelelse.

På Clay-værkstedet på Petersen Tegl har han frembragt en række meget store og unikke krukker, som ikke fornægter Lars Tholanders sprudlende og legende stil.

Han har arbejdet sammen med keramikeren Martin Nybo, som også viser resultatet af vinterens arbejder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bente Sloth møller viser sin væginstallation, Børneskoven.

Der vises også en film om AZUR-gruppens arbejde med fremstilling af et keramisk tog til børnehaven Tumlebyen, som gruppen har arbejdet med på Petersen Tegl gennem godt et år.

Udstillingen åbner klokken 14:00 og derefter er der åbnet fra tirsdag til søndag den 2 maj. Åbningstiderne er klokken 13 – 17 og der er gratis adgang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...