Kunstpunkt klar med fødselsdagsudstilling

2. december 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den store fødselsdagsudstilling i KunstPunkt  er en eksplosion af farver, kreativitet og alsidighed.

46 af KunstPunkts medlemmer har taget imod tilbuddet om at være med til at fejre tre års fødselsdag og deres udstilling hænger klar til publikum.f¿dselsdagudstilling

Artiklen fortsætter under annoncen

Tre år er ingen alder så er man jo næsten nyfødt og uslebent.  Ja men nogen vokser hurtigere end andre bl. a. KunstPunkt i det gamle posthus i Augustenborg.

Kunstpunkt har formået at samle kreativiteten i grænseområdet. Lige fra de dynamiske glade og vanvittige amatører til de mere etablerede proffer i ét hus.

På  3 år er det  blevet til 177 medlemmer,  stort set alle aktive kunstnere under en eller anden form på alle niveauer.  Plus at der altid er en skoleklasse fra en af kommunens skoler eller børnegruppe, der udstiller i børnegalleriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På denne måde er KunstPunkt med til at befordre kreativiteten i vore skoler og motivere unge talenter til at gøre noget ved deres udvikling i det kreative og kunstneriske univers. Det er blevet til  13 skoleklasser i 2013.

2013  har været et brag af et  kunst år i posthuset med i alt ca. 6000 besøgende til i alt 20 kunstudstillinger.  Ud  af  52 uger har der kun været 11  ledige uger uden udstillinger. Men i de uger har huset summet af andre aktiviteter som maledage for medlemmerne og åbne aktive atelier for besøgende.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alt har 118 forskellige  kunstnere udstillet  gennem 2013.

I børnegalleriet, udstiller 5. klasse fra Nørreskov skolen i Guderup frem til den 12.12 derefter Ahlmannskolen 4 kl. billedkunsthold.

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...