KunstPunkt tyvstarter påsken

3. april 2022 Kultur

På Kunstpunkt hilser 13 udstillere påsken og foråret velkommen med en udstilling, som indeholder et stort spekter af kunstarter. Faktisk tyvstarter KunstPunkt påsken ved at åbne udstillingen allerede den 8. april.

Der er skulpturer, installationer, keramik, og stentøj på gulvene. Og der er akvareller, olie-og akrylmalerier, akvareller  og fotos på væggene. Så vi er ret sikre på, at der er noget for enhver smag.

Der vil i hele udstillingsperioden være én eller flere af kunstnerne til stede. De håber på rigtig mange gæster, og de vil være parate til at svare på spørgsmål, skriver KunstPunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I UNG KUNST udstiller børn fra Nybøl Børneunivers med 19 dekorerede kasser/skotøjsæsker i jeres lille rum bagerst i stueetagen.

Temaet er assemblage, hvor den todimensionale billedflade er tilført tredimensionale genstande. Børnene har arbejdet med denne teknik på æsker og kasser. For at tilføre de enkelte assemblager et mere ensartet indtryk er værkerne spraymalet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...