Kunstskolen: Årets Kunstvin afsløres på mandag

1. november 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På mandag klokken 12.30 afsløres Kunstvinen 2018 i Kunstskolens lokaler i MultiKulturhuset, i det store atelier.

Dette års etiket er stillet til rådighed af kunstneren Ken Denning, som begyndte at undervise på Sønderjyllands Kunstskole sidste år.

I år kører Ken Denning et meget populært evalueringshold for de øvede kunstnere på kunstskolen

Ken Denning, der er født i Sønderborg, er billedkunstner. Han har særligt beskæftiget sig med landskabsbilleder.
Hans foretrukne medier har været raderinger, tegninger og andre former for grafiske værker, hvor også fotomanipulation har været brugt.

Ken Denning udstiller på museer og gallerier i ind- og udland og seneste udstilling i Sønderborg var i MultiKulturhuset i starten af året.

Pengene går til BGK

Overskuddet af salget af kunstvinen går ubeskåret til Sønderjyllands Kunstskoles elevfond, som uddeler legater, der støtter unge kunstneriske talenter på Kunstskolens Billedkunstneriske GrundKursus.  Grundkurset fungerer blandt andet som forberedelsesskole til kunstakademier, animationsskoler, design- og arkitektskoler.

Kom, se, smag og køb den nye Kunstvin mandag middag, hvor vin og vinetiket vil blive afsløret og du får mulighed for at hilse på kunstneren, som kan fortælle hvorfor han har valgt netop den etiket til årets vin.

Prisen vil ligesom sidste år være 85 kr. for en flaske eller 160 for to flasker.

Vinen kan fra mandag købes på Kunstskolen i dagtimerne.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...