Kunstskolens kurser ikke ramt af vandskader

24. august 2021 Kultur

Som bekendt er MultiKulturhuset desværre blevet ramt af en større vandskade, men til alt held er Kunstskolens lokaler gået fri af skader i denne omgang. Dette betyder, at de annoncerede workshops i weekenden den 28. – 29. august holdes som planlagt.

Det er planen at Kristian Vodder Svensson, Dorthe Saldern Meier, Iris Fridrikdóttir, Adam Gabriel og Jes Mogensen tilbyder gratis workshops hvor man kan få lov til at afprøve sine evner inden for maleri, collage  og tegning. Arrangementet foregår i tidsrummet kl. 10-16 begge dage, skriver Kunstskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan læse mere om weekendens arrangementer på Kunstskolens facebookside hvor man også kan tilkendegive om og hvornår man tænker at deltage.

Dette er dog ikke nødvendigt for at deltage. Man kan også vælge spontant at møde op og blive kreativt inspireret.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49