Kunstudstilling med fokus på tekstil

1. april 2022 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

En ambitiøs gruppeudstilling med fokus på tekstil åbner 21. maj på Augustiana Kunstpark & Kunsthal i Augustenborg. Udstillingen, In a Slow Manner, blev første gang vist ved genåbningen af udstillings-platformen Le Bicolore i Danmarkshuset, men udfoldes nu i Det Hvide Palæ.

De herskabelige lokaler danner ramme for en række danske og franske kunstnere, som med sanselighed, farve og taktilitet udforsker tekstilkunstens beskaffenhed og som, vigtigst, indgyder til ro og langsommelighed, skriver Augustiana.

Artiklen fortsætter under annoncen

In a Slow Manner, hvis udstillingstitel er en ode til væver Anni Albers’ essay Handweaving Today fra 1941, aktiverer på eksperimenterende vis den besøgendes sanser gennem en undersøgelse af stoflighed, som den udfolder sig i en række materialebaserede, primært tekstile værker. Fra væghængte vævninger til to- og tredimensionelle skulpturer, breder kunstnerne sig over generationer, intentioner og udtryk.

Kunstnere: Astrid Krogh, Justin Morin, Tove Storch, Grethe Sørensen, Margrethe Odgaard, Vibeke Rohland, Anne Fabricius Møller, Valerie Collart, Ditte Hammerstrøm, Sofie Genz.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...