Kunstværkets bestyrelse har fået det røde kort

29. november 2021 Augustenborg

På en ekstraordinært generalforsamling i Kunstværket i Augustenborg blev der forleden rejst mistillid til stedets bestyrelse.

Der har blandt andet været uoverensstemmelser med regnskabet – og det kunne ikke blive godkendt på den ordinære generalforsamling. Derfor blev tallene gennemgået endnu en gang og der blev indkaldt til den ekstra generalforsamling, hvor ‘det røde kort’ kom i brug.

“Nu skal Kunstværket vælge en helt ny bestyrelse i midten af december og trods mange opfordringer, så genopstiller jeg ikke”, siger afgående formand Lars Tholander, som var initiativtager til Kunstværket tilbage i 2012.

Han fortæller, at otte år i bestyrelsen for Kunstværket er rigeligt.

“I bestyrelsen har vi hele tiden arbejdet på at udvikle stedet, spille sammen med handelslivet og andre foreninger. Og for nogle mennesker er udviklingen blevet for meget”, siger Lars Tholander.

At Lars Tholander ikke længere skal være en del af Kunstværket, betyder ikke, at han slipper kunsten.

“Jeg hjælper stadig til i KunstPunkt og så er vi nogle, som arbejder på at få lavet et værksted i ‘Kartoffelhuset’ ved Ruths Hus, hvor der bliver mulighed for at skabe kunst af jern, træ, glas og sten”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...