Kursusrække i Sønderborgs haveforeninger

1. marts 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I samarbejde med havekonsulenten i Kolonihaveforbundets Sønderjyllands kreds, Ole Daugaard, Haderslev, arrangerer de fire haveforeninger i Sønderborg en fælles kursusrække den kommende sæson med faglig medlemsorientering om havens pleje, oplyser kredsformand Preben Sørensen, Sundeved i en pressemeddelelse.

Der startes den 18. marts i haveforeningen Sundeved med undervisning i teori og praksis om beskæring af bl.a. frugttræer, og den 8.april fortsætter kurset i haveforeningen Sundsmark, hvor det især drejer sig om beskæring af roser og halvstauder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kurset fortsætter den 19. august i haveforeningen Sønderskov med yderligere orientering om planter og et lille planteløb, inden undervisningen afsluttes den 10. september i haveforeningen Skovly, hvor emnet er jordbundslære, gødninger og plantesygdomme.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...