Kursusrække i Sønderborgs haveforeninger

Arkivfoto
Arkivfoto
1. marts 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

I samarbejde med havekonsulenten i Kolonihaveforbundets Sønderjyllands kreds, Ole Daugaard, Haderslev, arrangerer de fire haveforeninger i Sønderborg en fælles kursusrække den kommende sæson med faglig medlemsorientering om havens pleje, oplyser kredsformand Preben Sørensen, Sundeved i en pressemeddelelse.

Der startes den 18. marts i haveforeningen Sundeved med undervisning i teori og praksis om beskæring af bl.a. frugttræer, og den 8.april fortsætter kurset i haveforeningen Sundsmark, hvor det især drejer sig om beskæring af roser og halvstauder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kurset fortsætter den 19. august i haveforeningen Sønderskov med yderligere orientering om planter og et lille planteløb, inden undervisningen afsluttes den 10. september i haveforeningen Skovly, hvor emnet er jordbundslære, gødninger og plantesygdomme.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...