Kursusrække i Sønderborgs haveforeninger

1. marts 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I samarbejde med havekonsulenten i Kolonihaveforbundets Sønderjyllands kreds, Ole Daugaard, Haderslev, arrangerer de fire haveforeninger i Sønderborg en fælles kursusrække den kommende sæson med faglig medlemsorientering om havens pleje, oplyser kredsformand Preben Sørensen, Sundeved i en pressemeddelelse.

Der startes den 18. marts i haveforeningen Sundeved med undervisning i teori og praksis om beskæring af bl.a. frugttræer, og den 8.april fortsætter kurset i haveforeningen Sundsmark, hvor det især drejer sig om beskæring af roser og halvstauder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kurset fortsætter den 19. august i haveforeningen Sønderskov med yderligere orientering om planter og et lille planteløb, inden undervisningen afsluttes den 10. september i haveforeningen Skovly, hvor emnet er jordbundslære, gødninger og plantesygdomme.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...