Kvik-Cafeen bruges i snit af to om dagen

21. januar 2018 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

350 – eller cirka to om dagen i gennemsnit. Det er status efter et år med Kvik-Cafeen, som er en slags hurtig borgerservice på det tekniske område.

“Erfaringen er, at vi kan klare det meste, når folk møder op her personligt første gang. I andre tilfælde har vi med et særligt program kunnet følge med på deres egen pc derhjemme og på den måde hjælpe. Og endelig har vi enkelte gange valgt at køre ud til borgerne. Men uanset løsning, så får vi meget positive tilbagemeldinger. Folk er glade for, at der er p-pladser lige ved døren, og at de hurtigt får svar eller kommer videre”, siger  afdelingsleder Tina Callesen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at også medarbejderne glæder sig over cafeen, idet det personlige møde ofte indebærer, at sagsbehandlingstiden også bliver kortere.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...