Kviktest: I løbet af ugen kommer der flere podere ud på teststederne

17. maj 2021 Samfund

Carelink, der løser testopgaven for Region Syddanmark, er i fuld gang med at ansætte nyt personale, så der igen skulle være større kapacitet og flere podere ude på de enkelte steder i løbet af ugen.

“Vi ved, der kommer flere podere i løbet af ugen og det ser vi frem til”, siger kommunens sundhedschef, Michael Skriver, til SønderborgNYT.

I weekenden var der lange køer ved teststederne og det gav også lang ventetid.

“Der er vigtigt, at teststederne fungerer optimalt, når nu test er vores værn mod smittespredning”, siger sundhedschefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carelink oplyser, at genåbningen har betydet, at flere af deres podere er stoppet, fordi de har fået mulighed for at komme tilbage til deres oprindelige job, ligesom flere af de unge podere er stoppet for at vende tilbage til deres studier.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...