Kviktest: I løbet af ugen kommer der flere podere ud på teststederne

17. maj 2021 COVID-19

Carelink, der løser testopgaven for Region Syddanmark, er i fuld gang med at ansætte nyt personale, så der igen skulle være større kapacitet og flere podere ude på de enkelte steder i løbet af ugen.

“Vi ved, der kommer flere podere i løbet af ugen og det ser vi frem til”, siger kommunens sundhedschef, Michael Skriver, til SønderborgNYT.

I weekenden var der lange køer ved teststederne og det gav også lang ventetid.

“Der er vigtigt, at teststederne fungerer optimalt, når nu test er vores værn mod smittespredning”, siger sundhedschefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carelink oplyser, at genåbningen har betydet, at flere af deres podere er stoppet, fordi de har fået mulighed for at komme tilbage til deres oprindelige job, ligesom flere af de unge podere er stoppet for at vende tilbage til deres studier.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...