Kvinde- & Krisecenter: Legeglade frivillige søges

19. september 2014 Frivillige

Hvis du er en de mange, der drømmer om at blive en del af den særdeles velfungerende stab af frivillige i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, så skal du besøge huset den 6. okotber klokken 17.00.

Et kig ind i legerummet.

Et kig ind i legerummet.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi har brug for nogle frivillige, der kan lave fritids-aktiviteter med børn, siger husets leder Ruth Malle til SønderborgNyt. Det betyder, du skal være med til at byde børnene på nogle oplevelser. Børnene er fra 3 til 18 år.

  • Det kan være en biograftur, at gå ned til ishuset og få en is eller måske bare sidde her i huset og tegne, siger Ruth Malle. Hvad der lige er det rigtige, kommer jo an på, hvad barnet eller børnene har lyst til. Hun nævner krabbefiskeri, svømmehal eller udflugter.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

Målet for de frivillige, der leger med børnene, det er at styrke det enkelte barn.

  • Hvis du kan spille på et instrument og synge sammen med børnene, så vil det være alletiders, men det er bestemt ikke et krav, siger Ruth Malle. Derimod er det et krav, at de frivillige, som er fra 18 år og op, kan vise en ren straffeattest og at de accepterer, der hentes en børneattest. Frivillige skal også skrive under på en erklæring om tavshedspligt.

  • Og forresten, så er det både mænd og kvinder, vi søger, siger husets leder.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

Intro-mødet

På intromødet den 6. oktober bliver der fortalt om, hvad det vil sige at være frivillig i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter. I huset arbejdes der jo med voldsramte kvinder og deres børn – og det er dem, der er hovedpersonerne i alle hverdage. Derfor tilrettelægges alt, så det gavner dem bedst muligt.

De frivillige, som SønderborgNyt har talt med, de er virkeligt stolte over, at de er en del af et af landets allerbedste Kvinde- og Krisecentre – så vil du gerne være en del af en succes, så er det om at komme til intromøde den 6. oktober. Det er bestemt værd at notere sig, at frivilligt arbejde tæller på et cv. Især når indsatsen lægges et sted, der er kendt for at gøre alting rigtigt godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

To ekstra hænder

Det er ikke alene frivillige til at lege, der efterlyses. Huset skal bruge to hænder mere – og de skal helst være med grønne fingre.

Den arkitektstegnede gårdhave har brug for en frivillig havemand med børnetække.

Den arkitektstegnede gårdhave har brug for en frivillig havemand med børnetække.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi har en lukket gårdhave, som vi gerne vil have en frivillig til at passe for os, siger Ruth Malle. Og den frivillige kan selvfølgelig regne med, at der en gang imellem er nogle af husets børn, der vil hjælpe.

Har du lyst til at gøre en indsats for, at børn fra voldsramte familier kan boltre sig i haven, så kan du ringe til Ruth Malle på Kvinde- og Krisecentrets telefonnummer: 7442 0528 eller komme til intromødet den 6. oktober kl. 17.00

Klik på Sønderborg kvinde- og Krisecenters banner på SønderborgNyt og læs mere om huset.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...