Kvinde og bil en tur i vandet ved Alssundbroen

13. august 2017 112

På nærmest uforklarligvis kørte en kvinde sin bil i vandet ved ’Verdens Ende’ ved Alssundbroen søndag eftermiddag.

”Hvad der helt præcist sker er uvist men kvinden får kørt bilen en tur i vandet. Heldigvis bliver såvel kvinden som bilen reddet op igen”, oplyser Ole Aamann, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til SønderborgNYT og tilføjer at kvinden er uskadt.

Et vidne siger til SønderborgNYT, at der sad et par og skændtes i bilen, hvorefter kvinden kører direkte ud i vandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var tydeligt, at hun ikke ville i land igen, men det kom hun”, siger vidnet.

Hovedpersonens version

Jeg blev reddet af min mand, skriver episodens hovedperson til SønderborgNYT.

Jeg var i chok og turde ikke komme ud af bilen.

Min mand begyndte at råbe til mig, så jeg kunne komme til mig selv.

Bremserne var defekte, så jeg kunne ikke bremse.

En bil som koster 100.000 kr. kører man frivillig vel ikke ned

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...