Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Kvinde- og Krisecenter: Kommunen er en god samarbejdspartner

26. juni 2014 Uncategorized

Igennem de 30 år, hvor Sønderborg har haft et Kvinde- og Krisecenter, har der været 16.618 kvinder forbi og få rådgivning.krisecenter

– Det er langt fra dem alle, der får et værelse, siger Ruth Malle. Hvis hun vurderer, at det rigtige er at indlogere kvinder og hendes eventuelle børn, så kan hun gøre det – og er hun i tvivl, så hjælper politiet med at vurdere, om kvinden er i fare.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når vi taler om vold, så bruger vi FNs definition på vold, siger Ruth Malle. Hun fortæller, at kommunerne skal tilbyde voldsramte kvinder en mulighed for, at de kan komme fri af volden.

– Og når vi arbejder med og for kvinderne, så er det i samarbejde med kommunen, siger Ruth Malle. Hun er yderst tilfreds med samarbejdet.

– Jeg synes, at der er meget stor imødekommenhed på tværs gennem alle forvaltningerne og også i Jobcenter, siger Ruth Malle, der har ledet Sønderborg kvinde- og Krisecenter siden 1991.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mange kommunalt ansatte og mange instanser, der involveres i samarbejdet omkring voldsramte – med eller uden børn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...