Kvinde- og Krisecenter: Kommunen er en god samarbejdspartner

26. juni 2014 Uncategorized

Igennem de 30 år, hvor Sønderborg har haft et Kvinde- og Krisecenter, har der været 16.618 kvinder forbi og få rådgivning.krisecenter

– Det er langt fra dem alle, der får et værelse, siger Ruth Malle. Hvis hun vurderer, at det rigtige er at indlogere kvinder og hendes eventuelle børn, så kan hun gøre det – og er hun i tvivl, så hjælper politiet med at vurdere, om kvinden er i fare.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når vi taler om vold, så bruger vi FNs definition på vold, siger Ruth Malle. Hun fortæller, at kommunerne skal tilbyde voldsramte kvinder en mulighed for, at de kan komme fri af volden.

– Og når vi arbejder med og for kvinderne, så er det i samarbejde med kommunen, siger Ruth Malle. Hun er yderst tilfreds med samarbejdet.

– Jeg synes, at der er meget stor imødekommenhed på tværs gennem alle forvaltningerne og også i Jobcenter, siger Ruth Malle, der har ledet Sønderborg kvinde- og Krisecenter siden 1991.

Der er mange kommunalt ansatte og mange instanser, der involveres i samarbejdet omkring voldsramte – med eller uden børn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...