Kvindedagen bruges på at støtte Kvinde- og Krisecenter

26. februar 2014 Frivillige

Når en masse kvinder samles på Kvindernes Dag den 8. marts, så er det mest af alt for at få samlet penge sammen til Kvinde- og Krisecenter i Sønderborg.

Susan Rosenberg glæder sig til 8. marts.

Susan Rosenberg glæder sig til 8. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De gør så meget godt det hus og dem vil vi hellere end gerne støtte, siger formand for Kvindekommiteen Susan Rosenberg, som er med i kvindegruppen, der står bag kampdagen.

Højdepunktet

– På dagen skal vi kåre en kvinde, der skal have Årets Kvindepris og det er jo fornemt, vi skal fremhæve en frivillig, der gør noget særligt, siger Susan Rosenberg. Mange frivillige arbejder på seriøst, meget og virkeligt godt i det stille. Derfor er det dejligt, at give en af dem en pris, så de alle sammen ved, at deres indsats bliver bemærket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tjener penge

Lørdag den 8. marts bydes der på brunch på Alssundgymnasiet, hvor gymnasieleverne står for anretning og servering. Det koster 95 kroner, som går til AGS.

– Der er også en række boder og lotteri. Vi får 200 kroner fra hver bod og pengene fra lotteriet og de alle sammen ender hos Ruth Malle og hendes fantastiske frivillige, siger Susan Rosenberg til Sønderborg Nyt.

Sønderborg Nyt spørger Susan Rosenberg, om der stadig er brug for en årlig dag, hvor kvinder samles og tordner om ligeret og alt sådan noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det tror jeg ikke, men jeg er sikker på, at det er godt for kvinder at samles og snakke om det, der optager dem. Snakken er anderledes, når der ikke er mænd i nærheden, siger hun.

Tryk på knappen og læs programmet: Knap

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...