Kvindekomiteen er stolte over at stå bag Kvinde- og Krisecentret

31. marts 2016 Samfund

Kvindekomiteen, der blandt andet står bag Kvindedagen, er en forening, hvis eneste opgave er at samle penge til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

dk/wp-content/uploads/2016/03/11390544_788445884609094_2748704784060126393_n-217×300.jpg” alt=”Camilla Pantal ” width=”217″ height=”300″ /> Camilla Pantel er næstformand i Kvindekomiteen.

“Det betyder, at vi arbejder for at finde de penge, der gør en verden til forskel for brugerne i centret. Langt de fleste penge, der kommer ind til Kvinde- og Krisecentret, er nemlig øremærkede til bestemte poster i budgettet”, siger Kvindekomiteens næstformand, Camilla Pantel, til SønderborgNYT.

Camilla Pantel, der tidligere var formand for FOA i Sønderborg, blev kontaktet af Sønderborg Kvinde- og Krisecenters leder, Ruth Malle, der gerne ville have hende med i Kvindekomiteen, som repræsentant for de faglige organisationer.

“Nu er jeg ikke længere tilknyttet FOA i Sønderborg, så jeg repræsenterer bare Camilla i komiteen”, siger hun.

“Det er Ruth Malles væsen og person, der gør, at jeg bestemte mig for at fortsætte som privatperson”, siger Camilla Pantel.

En helt síndssyg ro

“Faktisk vil jeg slet ikke slippe det, fordi jeg synes, det er fantastisk at opleve Ruth Malle, som altid har en helt

Ruth Malle er altid opmærksomt til stede, når hun mødes med mennesker.

Ruth Malle er sindssygt rolig og alligevel meget myndig.

sindssyg ro over sig samtidig med, at hun virker særdeles mýndig”, siger Camilla Pantel.

Enhver, der kender bare lidt til Ruth Malle ved, at hun altid er helt opdateret på, hvad der rører sig i samfundet.

“Og hun bruger det i sit arbejde. Hun ved altid hvor og hvornår, hun skal slå til”, siger Camilla Pantel og giver et eksempel på Ruth Malles store overblik.

“Når vi er helt tæt på Kvindedagen, så er vi en del fra Kvindekomiteen, der begynder at stresse rundt for at finde ud, om vi har styr på tingene og om vi ved, hvem der skal gøre hvad.

“Men så lægger Ruth Malle en plan på bordet og den viser, hvilke opgaver hver enkelt af os har og hvornår de skal udføres. Den sættes der slet ikke spørgsmålstegn ved”, siger Camilla Pantel.

“Så i Kvindekomiteen er vi stolte over at hjælpe et stort menneske i et vigtigt arbejde”, siger hun.

Fredag har Ruth Malle passet sine opgaver i hele 25 år.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk