Kvindekomiteen giver 10.000 kroner til voldsramte

20. oktober 2014 Uncategorized

Det er en glad Ruth Malle, der mandag eftermiddag fik overrakt en check på hele 10.000 kroner fra Kvindekomiteen.

Ruth Malle får 120.000 kroner, som kommer til at gøre en forskel for ubemidlede kvinder på centret.

Ruth Malle får 120.000 kroner, som kommer til at gøre en forskel for ubemidlede kvinder på centret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi bruger pengene til ubemidlede kvinder, der står og mangler eksempelvis støvler til et af sine børn eller måske har brug for at komme til afspænding eller massage. Det kan også være, der er en kvinde, der ikke har penge til smertestillende medicin”, siger krisecenterleder Ruth Malle. De mange penge bruges altså på at gøre en forskel og ikke på forlystelser.kkc

Artiklen fortsætter under annoncen

“Pengene kommer fra Kvindedagen den 8. marts og vi er glade for, at vores arbejde har båret frugt, så vi igen i år kan give jer 10.000 kroner”, siger Susan Rosenberg fra Kvindekomiteen. Hun fortæller videre, at komiteen har sendt følere ud til andre kvindeorganisationer, så endnu flere kvinder kan stå sammen om markeringen af 100 året for kvindernes valgret.

“Kvinder fik først valgret i 1915 og næste år er det jo 100 år siden”, siger Susan Rosenberg. Hun tilføjer, at det betød, at det betyder, at kvinder i tæt på 100 år har været opfattet som fuldgyldige borgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi venter stadig svar fra de andre organisationer og håber, at de også synes, det kunne være spændende at lave noget sammen den 8. marts”, siger Susan Rosenberg. Helt fast ligger det, at Kvindedagen bliver markeret den 8. marts og adressen ligger også fast: Alssund Gymnasium.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>