Kvinderne sugede ny viden fra BJÖRN AXÈN og Ecooking

3. september 2019 Erhverv

Tirsdag aften havde Matas i Nordborg inviteret Tina Søgaard, som er stifter og ejer af Ecooking til Nørherredhus, hvor tæt på et par hundrede mennesker havde sikret sig en billet, så de kunne høre om de fantastiske hudprodukter.

“Gennem 20 år har jeg lavet produkter for andre – også Matas. Men for 11 år siden kom jeg i krise og tabte mig helt vildt. Det var dér, jeg gik i gang med at lave nogle hudprodukter, som virker og de var til mig selv”, sagde Tina Søgaard.

“Min hud kom sig hurtigt og mine venner fik nogle af mine produkter, som jeg lavede i fritiden”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tina Søgaard havde masser af produkter med til Nordborg og det var så heldigt, at de mange gæster havde mulighed for at købe dem. Oven i købet med rabat.

BJÖRN AXÈN

Fra BJÖRN AXÈN, der laver hårproduklter mødte en herre og kvinde, der fortalte, hvilke hårprodukter, det giver mening at bruge.

“Og I skal give Jer god tid, når i vasker hår, så det bliver helt rent”, sagde de. Desuden skal der bruges rigeligt med shampo og også andre ting, der er med til at holde håret sundt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Produkterne skal gøre arbejdet, når I sætter hår”, sagde de.

Og herefter satte de håret på fire af gæsterne – og det var tydeligt, at det er legende let, når man er topprofessionel og håret ikke sidde på ens eget hoved.

Efter den seance blev der budt på tapas – og mulighed for at handle produkter fra både BJÖRN AXÈN og Ecooking.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...