Lad bilen blive hjemme når du skal til Stella Polaris

18. juli 2019 Kultur

Kom sommer.

Kom sol.

Kom Stella Polaris.

Lørdag 27. juli kommer en af sommerens faste og hyggeligste traditioner atter til Sønderborg, når chill-out-festivalen Stella Polaris triller telte, scener, madboder og hyggestemning til Sønderborg Slotspark. Musikken begynder klokken 12 og slutter klokken 21, skriver Sønderborg Event.

Arrangørerne forventer traditionen tro mange besøgende til det gratis hyggearrangement. Derfor lyder deres råd: Kom til fods eller med cykel, fordi der bliver pres på parkeringsmulighederne ved slottet. Der er gode parkeringsmuligheder i p-huset på havnen, ved Misses Plads eller i Borgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangørerne, som er Stella Polaris og Sønderborg Kommune, har lagt i ovnen til hyggelig dag med masser af god musik, madboder, legeområde til børn, spil og leg. Derfor er det bare med at tage tæppe, familie og venner under armen og begive sig til Sønderborg Slotspark.

Årets musikprogram

12.00 Kalle B

12.45 Abalone (LIVE)

13.15 Nicka

14.30 Kingdom Blue (LIVE)

15.15 Nicka

16.15 WhoMadeWho (LIVE)

17.00 Thomas Volmer

18.00 Dave Seaman

19.30 Anders Midtgaard

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...