Lad bilen stå hjemme når du tager til Kongelig Ballet ved slottet

11. juni 2019 Kultur

Traditionen tro forventer arrangørerne, at over 1000 mennesker tager del i de gratis glæder ved dette års kongelige sommerballet i Sønderborg Slotspark lørdag klokken 19.

Samtidigt er store dele af Slotskajen spærret af i forbindelse med WoodSculpture, så parkeringspladserne er få, skriver Sønderborg Event.

Derfor lyder opfordringen som i det forgange år:

Lad bilen stå hjemme, og kom til fods eller på cykel.

Skulle ”hjem” være for langt til at tage hele turen uden bil, så er det en god ide at parkere i p-huset på Nørrehavnegade, p-pladserne ved Nørrebro, på Misses Plads ved rådhuset eller ved Ringriderpladsen – og så gå derfra.

Den kongelige Sommerballet er et uformelt kulturarrangement under åben himmel. Balletdanserne viser højdepunkter fra den kommende sæson, mens publikum sidder på græsset foran scenen. Det er for mange blevet en tradition at tage madkurv, tæpper eller ”klapsammen bord og stole” med. Man må nemlig komme, som man er, og der er ingen dresscode.

Den kongelige Sommerballet er et samarbejde mellem Sønderborg Kommune og Det kongelige Teater.

Forestillingen begynder klokken 19 og foregår i Sønderborg Slotspark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skulle eventuelt regnvejr gøre det for farligt for danserne, aflyses der først i allersidste øjeblik. Det betyder, at der stadig gennemføres i tilfælde af regnvejr, hvis balletmester Nicolai Hübbe vurderer, at det ikke udgør en risiko for danserne.

Det er derfor en god idé at lægge en regnfrakke ned i sin madkurv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...