Ladies Circle International samles i Sønderborg om nogle år

2. september 2014 Frivillige

Pressemeddelelse:

I slutningen af august i 2017 vil op mod 1000 kvinder fra hele verden indtage Sønderborg, når netværket Ladies Circle International holder sin årlige konference i byen.untitled

Efter en præsentation af kandidaturet ved dette års konference i Vilnius i Litauen kunne medlemmer af LC Sønderborg juble over, at års benarbejde for at hente værtskabet hjem nu bærer frugt. Sønderborg og Danmark blev valgt af de delegerede i skarp konkurrence med Cypern. Senest LCI holdt konference i Danmark var i 1982 i København.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Det har gjort indtryk, at vi allerede er langt fremme med vores koncept og kriterier, og vi har gjort meget ud af at fortælle om det, siger Malene Lemann fra LCI Sønderborg.

Inspireret af kulturhovedstad

Med hjælp fra Sønderborg Kommune har LCI fremstillet præsentationsmateriale med overskriften ”Ladies Crossing Boundaries” – ”Kvinder krydser grænser”. Temaet handler både om den fysiske grænse og om indre grænser.

Inspirationen til temaet er hentet i Sønderborgs kandidatur til Europæisk Kulturhovedstad 2017, der havde ”Kultur over grænser” som et tema.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Ideen om at søge værtskabet opstod faktisk i 2011, mens Sønderborg var kandidat til kulturhovedstad, fortæller Malene Lemann.

LCI Sønderborg har også slået på den korte afstand mellem Sønderborgs forskellige mødesteder. Det betyder, at netværket ikke bliver spredt, og medlemmerne ikke skal bruge penge på transport under konferencen, så udgifterne kan holdes nede.

 Vil tiltrække familier

Deltagerantallet er svingende fra år til år, men Sønderborgs har en central placering i forhold til flertallet af medlemmer, og på den baggrund anslår LC Sønderborg, at antallet vil ligge på 800-1000.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Men der er også tradition for, at kvinderne tager deres mænd med – især hvis de er medlemmer af broderorganisationen Round Table. Der bliver også et program for mændene. Vi vil slå på, at her også er oplevelser for børn, så måske kan vi få hele familier hertil, siger Malene Lemann.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...