Ladywalk bliver meget anderledes i år

19. april 2021 Kultur

Så er det ved at være sidste frist for at tilmelde sig til årets Ladywalk, som denne gang bliver betydeligt anderldes end i de tidligere år.

Der vil ikke være nogen samlet afgang og som det fremgår af tilmeldingen er der to tidspunkter – henholdsvis søndag og mandag, hvor man kan hente t-shirts og rygposer.

Derefter kan man gå de kendte ruter eller for den sags skyld en helt anden rute, skriver arrangørerne til SønderborgNYT.

Der vil ikke være bemanding på ruterne og der vil heller ikke være væskedepoter eller toiletter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil ikke være noget salg af øl/kaffe/pølser med mere ved SFS-Hallen.

Vær opmærksom på, at der ikke vil være vand i rygposerne.

Så det er klart, at det ikke bliver den sædvanlige festlige dag, som vi kender det. Omvendt må vi så håbe på, at det er en engangsforeteelse, og at vi kan vende tilbage til normale tilstande i 2022.

Allersidste tidspunkt for tilmelding er den 3. maj.

Det skal kraftigt pointeres, at der ikke er mulighed for eftertilmelding på dagen.

Vi håber – på trods af disse trængselstider – at mange vil deltage i dette års Ladywalk, så vi alligevel kan give et pænt beløb til dette års beløbsmodtagere, Psykiatrifonden og Hjerteforeningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding og yderligere oplysninger på ladywalk.dk

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...