Ladywalk flyttes til sensommeren

24. marts 2020 COVID-19

Ladywalk følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og påbud og rykker derfor eventen til sensommeren. Mere end 55.000 kvinder gik for en god sag i 2019. I år vil Hjerteforeningen og Psykiatrifonden blive støttet med et beløb, når arrangementet er gennemført i september.

”Som den største endagsmotionsevent for kvinder følger Ladywalk naturligvis myndighedernes anbefalinger og påbud, og vi har derfor valgt at udsætte eventen til sensommeren” udtaler Ivan Mejlgaard formand for Ladywalk.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det ligger os meget på sinde at gennemføre Ladywalk 2020 og få så mange deltagere ud at gå som muligt, så vi sikrer at kunne støtte Hjerteforeningen og Psykiatrifonden”, siger Ivan Mejlgaard fra Ladywalk i en pressemeddelelse .

Hos den lokale arrangør – Sønderborg Familie og Firma Sport – er der forståelse for, at arrangementet gennemføres senere end først fastsat.

”Det er vigtigt for os at passe på vores deltagere, derfor bakker vi naturligvis op om at flytte Ladywalk til sensommeren”, siger Ingrid Romsøe, som står for Ladywalk i Sønderborg.

“Vi vil hurtigst muligt vende tilbage om ny dato, starttidspunkt og sidste frist for tilmelding”.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk