Ladywalk – tilmeld jer nu

14. april 2014 Uncategorized

Med 4.567 deltagere i Sønderborg satte Ladywalk i 2013 rekord.  41.068 deltagere på landsplan var også rekord.  Hos de lokale arrangører i Sønderborg er man begejstrede for sidste års resultat og håber at se mindst lige så mange deltagere, når startskuddet lyder mandag den 26. maj kl. 18.30 ved Skydebanevej 3 i Sønderborg. 581913_555667544483814_353030154_n

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeldingen slutter den 28.april.

– Tilmeldingen til gåturen for kvinder er i fuld gang, og vi glæder os til endnu en runde. Vi er en masse frivillige, som har travlt med at gøre alt klart til turen. Vi bruger mange timer, men det er det hele værd. Deltagerne skaber altid en utrolig stemning, og man kan ikke undgå at blive glad, siger Ruth Holm, der er formand for Vandreforeningen Fodslaw Sønderborg, som er lokal arrangør af Ladywalk.

Grønt lys

– Borgmester Erik Lauritzen har forsikret os om, at vi gerne må bruge det tidligere militære øvelsesområde på Kær, når det overgår til kommunen. Det sker måske inden Ladywalk. Hvis ikke, har vi i lang tid haft en aftale med kasernen. Og Dansk Naturfredningsforening fremhæver i deres fredningssag netop Ladywalk til at passe ind i området. Så vi er glade og godt tilfredse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Ingen kommer først

– Årsagen til Ladywalks store succes er måske, at det er en motionsevent, der adskiller sig fra de øvrige ved, at det ikke handler om at komme først. Kvinder i alle aldre kan derfor gå med på enten de 7 eller 12 km, og man behøver ikke at have trænet flere uger i forvejen, siger Ruth Holm og fortsætter:

– Med Ladywalk vil vi gerne vise, at motion ikke behøver at betyde konkurrence. Vi kan bare være sammen en hyggelig aften sammen med fx gode veninder eller kolleger, og det er helt sikkert med til at gøre, at så mange har lyst til at deltage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vigtige skridt

At så mange vælger at deltage i Ladywalk – år efter år – gør en afgørende forskel for sygdomsramte kvinder i Danmark. Ladywalk støtter nemlig hvert år organisationer, der forsker i kvindesygdomme. I år vil Scleroseforeningen og Hjerteforeningen modtage støtte. Sidste år uddelte man en halv million kroner til Scleroseforeningen og Endometriose Foreningen.941476_555664614484107_599711708_n

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi tror på, at det gør en forskel, at deltagelse i Ladywalk er en fuldstændig fed oplevelse. Man får det godt af at komme ud at gå, og får en hyggelig snak med andre kvinder samtidig med, at man hjælper sygdomsramte kvinder, siger Ruth Holm.

Meld dig til

Tilmelding og betaling sker på www.ladywalk.dk  Man kan tilmelde sig enkeltvis, som en mindre gruppe, eller som et hold med mindst 11 kvinder. Et hold kan vælge at bestille at få et firmalogo eller anden tekst trykt på den T-shirt, man får udleveret på startstedet. Der uddeles pokaler til de tre største hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på knappen og se sidste års Ladywalk:

Knap

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Uddannelse, Sønderborg

På EUC Syd er der hele fire modtagere af ML-Prisen

28. september 2022 Uddannelse

På EUC Syd er der hele fire modtagere af ML-Prisen: Jonas, Jimmy, Magnus og Mikkel. Alle fire får altså en stor anerkendelse for deres indsats på både deres uddannelse og ved deres læreplads. Metalindustriens Lærlingepris er en pris, som symboliserer en lærlings faglige stolthed, og er et tegn på deres åbenhed og kammeratskab. Den prestigefyldte […]

Læs mere...