Ladywalk – tilmeld jer nu

Arkivfoto
Arkivfoto
14. april 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Med 4.567 deltagere i Sønderborg satte Ladywalk i 2013 rekord.  41.068 deltagere på landsplan var også rekord.  Hos de lokale arrangører i Sønderborg er man begejstrede for sidste års resultat og håber at se mindst lige så mange deltagere, når startskuddet lyder mandag den 26. maj kl. 18.30 ved Skydebanevej 3 i Sønderborg.

Tilmeldingen slutter den 28.april.

– Tilmeldingen til gåturen for kvinder er i fuld gang, og vi glæder os til endnu en runde. Vi er en masse frivillige, som har travlt med at gøre alt klart til turen. Vi bruger mange timer, men det er det hele værd. Deltagerne skaber altid en utrolig stemning, og man kan ikke undgå at blive glad, siger Ruth Holm, der er formand for Vandreforeningen Fodslaw Sønderborg, som er lokal arrangør af Ladywalk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grønt lys

– Borgmester Erik Lauritzen har forsikret os om, at vi gerne må bruge det tidligere militære øvelsesområde på Kær, når det overgår til kommunen. Det sker måske inden Ladywalk. Hvis ikke, har vi i lang tid haft en aftale med kasernen. Og Dansk Naturfredningsforening fremhæver i deres fredningssag netop Ladywalk til at passe ind i området. Så vi er glade og godt tilfredse.

 Ingen kommer først

– Årsagen til Ladywalks store succes er måske, at det er en motionsevent, der adskiller sig fra de øvrige ved, at det ikke handler om at komme først. Kvinder i alle aldre kan derfor gå med på enten de 7 eller 12 km, og man behøver ikke at have trænet flere uger i forvejen, siger Ruth Holm og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Med Ladywalk vil vi gerne vise, at motion ikke behøver at betyde konkurrence. Vi kan bare være sammen en hyggelig aften sammen med fx gode veninder eller kolleger, og det er helt sikkert med til at gøre, at så mange har lyst til at deltage.

Vigtige skridt

At så mange vælger at deltage i Ladywalk – år efter år – gør en afgørende forskel for sygdomsramte kvinder i Danmark. Ladywalk støtter nemlig hvert år organisationer, der forsker i kvindesygdomme. I år vil Scleroseforeningen og Hjerteforeningen modtage støtte. Sidste år uddelte man en halv million kroner til Scleroseforeningen og Endometriose Foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi tror på, at det gør en forskel, at deltagelse i Ladywalk er en fuldstændig fed oplevelse. Man får det godt af at komme ud at gå, og får en hyggelig snak med andre kvinder samtidig med, at man hjælper sygdomsramte kvinder, siger Ruth Holm.

Meld dig til

Tilmelding og betaling sker på www.ladywalk.dk  Man kan tilmelde sig enkeltvis, som en mindre gruppe, eller som et hold med mindst 11 kvinder. Et hold kan vælge at bestille at få et firmalogo eller anden tekst trykt på den T-shirt, man får udleveret på startstedet. Der uddeles pokaler til de tre største hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...