Læg jobbillet ind: Gazellevirksomheden Sonne åbner en afdeling i Sønderborg

24. august 2017 Erhverv

I løbet af september åbner den rådgivende ingeniørvirksomhed Sonne A/S en ny afdeling i Sønderborg, hvor nogle af Sonnes knap 150 medarbejdere fremover vil få kontorplads. Udvidelsen bringer Sonne tættere på både nuværende og kommende kunder, fortæller direktør Jesper V. Rasmussen.

”Vi har nogle større projekter med blandt andet automatisering af produktion i Sønderjylland, så vi vil gerne være tættere på kunderne, også for at spare rejsetid for medarbejderne. Samtidig håber vi, at en fast base i Sønderborg lettere kan bane vej for nye forretninger”, siger Jesper V. Rasmussen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at Sonne allerede er gået på jagt efter nye kolleger til det nye kontor på Kongevej i Sønderborg.

”Jeg forventer, at vi ret hurtigt kommer til at ansætte nye medarbejdere, så vi får etableret en stab af højt kvalificerede medarbejdere, der kan servicere vores kunder inden for Sonnes kerneområder: Validering og kvalificering, engineering, automation, machine assembly og projektledelse”, siger Jesper V. Rasmussen.

Sonne er flere gange optaget på Dagbladet Børsens liste over ”Gazelle-virksomheder”, som er kendetegnet ved meget hurtig vækst. Det er da også gået stærkt for Sonne, der blev etableret i 2008.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har inden for relativt kort tid etableret nye kontorer i Nord- Midt- og Sønderjylland, og i august har vi netop åbnet vores første kontor på Sjælland. Vi vokser omtrent lige så hurtigt, som vi kan finde nye medarbejdere til at løse opgaver for kunderne”, siger Sonne-direktøren.

Ingeniørhuset har store forventninger til den nye afdeling i Sønderborg.

”Sønderborg har mange spændende virksomheder inden for vores kerneområder. Der er samtidig gode transportmuligheder med let adgang til både motorvej og lufthavn, og det er jo også en dejlig by, hvor medarbejderne vil trives, så vi håber, Sønderborg bliver en god base for yderligere vækst,” siger Jesper V. Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu ikke sat tal på, hvor mange nye medarbejdere, der skal ansættes på Sønderborg-kontoret. Men Sonne A/S vil gerne høre fra potentielt nye kolleger.

Læs mere om virksomheden og se jobopslag på www.sonne.com.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk