Lægevagten skal køre med taxa

19. januar 2016 Samfund

Den 1. februar overtager Dan Taxi opgaven med vagtlægekørsel i Region Syddanmark, selvom firmaet skal have over to millioner kroner mere end konkurrenten skriver DR Syd.taxa

Kørslen har netop været i udbud, og her fik regionen tilbud fra både Dan Taxi og SIM Lægekørsel, der lige nu står for transporten af vagtlæger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her bød Dan Taxi ind med, at de kan klare opgaven for 22,5 millioner kroner, mens SIM Lægekørsel kun skulle have 20,3 millioner kroner. Alligevel blev det altså Dan Taxi, der vandt.

Tage Petersen, der er formand for Region Syddanmarks Sundhedssamordningsudvalg, hvor sagen i første omgang er blevet behandlet, fortæller, at det egentlig er sket imod regionens vilje.

Tage Petersen fra regionsrådet synes, det er galt, at rådet skal vælge en dyrere kørselsordning til Lægevagten.

Tage Petersen fra regionsrådet synes, det er galt, at rådet skal vælge en dyrere kørselsordning til Lægevagten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan godt forstå, at folk undrer sig over det tilbud, vi har valgt. Men vi er nødt til at forholde os til de vejledninger, som Trafik- og Byggestyrelsen har givet os”, siger Tage Petersen.

Som loven ser ud nu, har en tilbudsgiver med taxabevilling ret til at udføre opgaven med lægekørsel før en tilbudsgiver, der, som SIM Lægekørsel, har limousinetilladelse, uanset prisen. Det vil regionsrådet i Syddanmark forsøge at lave om på”, siger Tage Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...