Lærere kan ende med at bruge fritiden på forberedelse

8. august 2014 Erhverv

Der bliver givetvis lidt ekstra svedperler at spore på mange folkeskolelæreres pander på mandag, når de tager imod nye og gamle elever.skole

Mange lærere oplever nemlig at have fået for lidt eller slet ingen forberedelsestid af deres arbejdsgivere forud for opstarten i næste uge. Et af de steder hvor man har mærket til problemet er i Sønderborg, sigler lærerkredsformand i Sønderborg, Lisbeth Skyum til dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi vil jo rigtig gerne være velforberedte, men det er svært at finde tiden til det. Og det kommer til at gå ud over undervisningen.

Inden skolereformen trådte i kraft, havde lærerne mulighed for at flekse i tid og arbejde ud over ugenormen, men sådan er det ikke længere, og det frygter Lisbeth Skyum vil gå ud over lærerstaben.

– Lærerne ved godt, hvor aben lander, hvis de møder op uforberedte, så jeg tror bare, de gør deres arbejde færdigt. Er der ikke sat tid af til det, så kommer vi til at se lærere udføre gratisarbejde, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...