Lærere kan ende med at bruge fritiden på forberedelse

8. august 2014 Erhverv

Der bliver givetvis lidt ekstra svedperler at spore på mange folkeskolelæreres pander på mandag, når de tager imod nye og gamle elever.skole

Mange lærere oplever nemlig at have fået for lidt eller slet ingen forberedelsestid af deres arbejdsgivere forud for opstarten i næste uge. Et af de steder hvor man har mærket til problemet er i Sønderborg, sigler lærerkredsformand i Sønderborg, Lisbeth Skyum til dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi vil jo rigtig gerne være velforberedte, men det er svært at finde tiden til det. Og det kommer til at gå ud over undervisningen.

Inden skolereformen trådte i kraft, havde lærerne mulighed for at flekse i tid og arbejde ud over ugenormen, men sådan er det ikke længere, og det frygter Lisbeth Skyum vil gå ud over lærerstaben.

– Lærerne ved godt, hvor aben lander, hvis de møder op uforberedte, så jeg tror bare, de gør deres arbejde færdigt. Er der ikke sat tid af til det, så kommer vi til at se lærere udføre gratisarbejde, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...