Læs hvordan det gik i SønderjyskEs udekamp mod TMS Ringsted

Cheftræner Rasmus Vandbæk. Foto: Ole Kæhler
2. september 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Det blev akkurat lige så tæt som forventet i lørdagens udekamp mod TMS Ringsted, og efter 60 hårde minutter måtte SønderjyskE desværre se hjemmeholdet score det afgørende mål til 29-28 på et straffekast blot fire sekunder før tid.

Før det havde de to hold givet hinanden en intens kamp gennem samtlige 60 minutter hvor ingen af mandskaberne, på nær en kort periode lige efter pausen, havde et forspring på mere end 2 mål. Vi havde kort en føring på 15-18, men det holdt desværre ikke, skriver SønderjyskE.

SønderjyskE var foran med et par mål i store dele af første halvleg og kunne gå til pausen med en føring på 15-16 og scorede også de to første mål i anden halvleg. Efter det skiftede stillingen mellem uafgjort og en føring til SønderjyskE, helt frem til midten af de sidste 30 minutter. Så var det SønderjyskE der halsede lidt efter hjemmeholdet, dog uden at blive sat af. Med fem minutter tilbage var det helt lige ved 27-27 og blot et minut før slutfløjtet stod der 28-28 på tavlen.

Med fem sekunder tilbage fik TMS tilkendt et straffekast og omsatte det til 19-28. SønderjyskE forsøgte med en time-out, men deres sidste afslutning blev pareret og dermed må SønderjyskE tage den tunge vej hjem uden point.

”Vi mangler kynisme i de afgørende situationer. Vi har en periode i første halvleg hvor vi skal være bedre og give os selv et bedre udgangspunkt.Efter pausen har vi 10-15 minutter hvor vi ikke spiller godt, men vi trods alt 2 store chancer ved 27-27 hvor vi skal bringe os foran med 2 mål”, sagde cheftræner Rasmus Vandbæk umiddelbart efter kampen

”Vi laver for mange tekniske fejl i dag og taber klart kampen mellem de to felter. Vi kæmper videre og vil gøre alt hvad vi kan for at rette op på det på onsdag i Broager Sparekasse Skansen. Jeg håber at ALLE vil møde op og støtte os, vi får virkelig brug for det SønderjyskE sammenhold”.

TMS Ringsted – SønderjyskE 29-28 (15-16)

TMS Ringsted: Oliver Wosniak 8, Emil La Cour 5, Tobias Nielsen 4, Christoffer Dreyer 4, Benjamin Hallgren 3, Nicolai Colunga 2, Hakan  Sahin 1, Joachim Møller 1, Mark Nikolajsen 1.

SønderjyskE: August Wiger 7, Andreas Lang 6, Tobias Møller 5, Oliver Eggert 3, Nicolaj Jørgensen 3, Jacob Bagersted 2, Nikolaj Svalastog.