Læs om Sundhed og Trivsel i Sønderborg-udgave af Helse

28. april 2017 Samfund

Læs om sundhed og trivsel i Sønderborg-udgaven af det velkendte sundhedsmagasin Helse. Sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune giver med det nye magasin borgerne mulighed for at få indsigt i de lokale sundhedstilbud.

Dit Helse Sønderborg bringer bl.a. artiklerne:

  • Urtidslevn præger mænds sundhed
  • Fællesskab gør sund
  • Et godt arbejdsliv er nøglen til en sund alderdom
  • Individuel hjælp til individuelle problemer

Magasinet indeholder også interviews med sundhedsfagligt personale og borgere, som har deltaget i sundhedsfremmende aktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formand for sundhedsudvalget, Helge Larsen, mener, at man har et ansvar for selv at vælge det sunde liv og gøre en aktivt indsats for sin egen sundhed.

”I Sønderborg Kommune har vi en vigtig vision, som vi kalder: “Sund kommune – fælles ansvar”. Men hvis vi skal kunne indfri vores vision, har vi brug for hjælp fra borgerne. Som kommune kan vi kun løfte opgaven i fællesskab og i øjenhøjde med borgerne”, siger Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Udvalgets næstformand, Claus Klaris, håber, at Dit Helse Sønderborg kan inspirere borgerne:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med dette magasin vil vi gerne dele vores muligheder og tilbud, med borgerne. Vi håber, at noget af det kan vække appetitten både på at deltage og sammen med os at skabe nye muligheder og løsninger, så livsglæden og livskvaliteten kan blomstre på allerbedste måde”, siger Claus Klaris.

Magasinet er gratis og til at finde over alt i kommunen. Oplaget på 15.000 eksemplarer er fordelt til bl.a. Borgerservice, biblioteker, plejecentre, lægepraksiser, uddannelsessteder, apoteker, supermarkeder, fitnesscentre og caféer rundt om i hele kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover kan magasinet læses i en onlineudgave.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...